7 مدل کسب و کار و بازاریابی صنعت غذا
پخش مواد غذایی پرسود کدام است؟
در هر کجا که گردش مالی زیادی در جریان است، نشان دهنده این موضوع است که آن صنعت یا کالا یا بازاریابی سود بسیار زیادی را با خود به همراه دارد. در واقع میزان گردش مالی بالا دو موضوع را برای شما نمایان می کند.
-مصرف بالا در آن به صنعت به خصوص یا کالا
-سرعت گردش پول در آن صنعت یا کالا
حالا در صنایع غذایی با این دو آیتم ذکرشده می توانید موارد مختلفی را تشخیص داده و پیدا کنید. بنظر شما مردم در مصارف مدنظرشان بیشتر خیارشور مصرف می کنند یا برنج؟ مسلم است که برنج. پس مطمئنا تولید و پخش برنج کاری پر درآمد تر است.
مسئله دوم این موضوع است که وقتی خیلی ها متوجه این موضوع بشوند ممکن است حاشیه سود به دلیل وجود فروشنده های زیاد، کمتر شود. پس باید این مسئله را هم مد نظر قرار دهید که آیا شما می توانید در فروش این محصول سهمی از بازار را مال خود کنید یا خیر؟
موضوع دیگر برای پخش مواد غذایی پر سود، کمیابی یا پر ارزش بودن آن است. کالایی مانند زعفران در همه دنیا خواهان دارد. و شما می توانید این محصول را علاوه بر فروش داخلی برای فروش خارجی هم مد نظر قرار دهید. همینطور در موضوع صادرات، میوه های با کیفیت با بسته بندی های مناسب جایگاه خوبی دارند. شما با استفاده از این چند نکته به راحتی می توانید مواد غذایی پر سود را پیدا کنید.
پرسودترین کارخانه موادغذایی
غذا، یکی از نیازهای مهم و اساسی انسان، همیشه مورد تقاضا بوده است. به همین دلیل سرمایه گذاری در تولید مواد غذایی همیشه از اولویت های سرمایه گذاران مختلف بوده است. شرکت های مواد غذایی طیف وسیعی از حوزه های سرمایه گذاری را پوشش می دهند، از کارگاه هایی با راندمان بالا و زودبازده گرفته تا کارخانه های کوچک
1.خط تولید مربا

خط تولید مربای یکی از آسان ترین و پردرآمدترین شغل ها در صنعت غذا است. بهترین بخش این است که صاحبان این مشاغل از مزیت های دیگر راه اندازی مشاغل دیگر مانند تولید سس و ترشی با استفاده از همین ماشین آلات مرباسازی خود برخوردار می باشد..
با توجه به چهارفصل بودن ایران و تهیه آسان مواد اولیه از بازار داخلی و مصرف زیاد مربا در سفره خانواده های ایرانی راه اندازی خط تولید مربا فرصت سرمایه گذاری بسیار مناسبی است.
2.خط تولید کنسرو لوبیا

کنسرو لوبیا یک غذای آماده به شمار می روند ، همچنین به عنوان یک غذای خوشمزه و عالی محبوب هستند.
با سرمایه گذاری در خط تولید کنسرو لوبیا می توانید سود خوبی کسب کنید. افراد موفق با سرمایه گذاری در یک کارخانه کنسروسازی سود قابل توجهی به دست می آورند و به افزایش تولید و صادرات کالا در کشور و سراسر دنیا مشهور هستند.
3.خط تولید سس

تجارت تولید سس سودآور و تقریبا چالش برانگیز است. این کسب و کار به علت رقابت با برندهای معتبر و معروف به بازاریابی گسترده تری نیاز دارد. با این حال، تولید محلی ، یک استراتژی موثر و مفید برای شرکت های تولید سس های کوچک یا متوسط است.
خط تولید سس به عنوان مقرون به صرفه ترین سرمایه گذاری شناخته شده است.
4.خط تولید کنسرو خیارشور

خیار شور در ایران وکشور های همسایه همچنان بازار بسیار پررونقی دارد و فروش عالی و مهمی را برای شرکت های تولید کننده بهمراه دارد و نیز بعضی از استان ها و برخی شهرستان های ایران از نظر تولید خیار سبز مرغوب ترین خیار راتولید می کنند .
تکنیکهای طلایی ومهم در بازاریابی مواد غذایی
اگرچه بازاریابی در زمینه فروش و اعتبار یک محصول اهمیت بسیاری دارد اما این موضوع در صورتی مهم و تاثیر گذار است که شاغلین این حرفه بتوانند روشهای نوین و تاثیرگزاری را به کار گیرند. به بیانی دیگر، بازاریابی یک امر مهم و ضروری در زمینه خدمات و تولیدات کسب و کار محسوب میشود که اگر به درستی و بنابر اصول تعریف شده انجام نگیرد، علاوه بر این که سودی برای آن سازمان یا واحد تولیدی ندارد، قطعا ضررهای زیادی را ایجاد میکند. به همین علت به بازاریابان از جمله افراد فعال در زمینه بازاریابی مواد غذایی، توصیه میکنیم نکاتی که در ادامه شرح میدهیم را در زمان فعالیت در حوزه کاری خودشان، حتما مورد توجه قرار دهند.
مهمترین اصول و تکنیکهای کاربردی در این حوزه
- پیگیر و مصمم بودن: یک بازاریاب مواد غذایی حرفهای به خوبی میداند که اکثر مشتریان ممکن است در برخورد اول به سختی به او اعتماد کنند. برای خرید اقدام نکرده و به زمان بیشتری برای تصمیم گیری برای این موضوع نیاز داشته باشند. از این جهت فرد باید در کمال احترام، پیگیریهای لازم و ضروری را جهت جلب اعتماد مشتری انجام دهد. بنابراین موضوع، مصمم و پیگیر باشید و برای کسب اعتماد مشتریانتان تلاش کنید.
- به دست آوردن اطمینان مشتری: جلب اعتماد مشتری از جمله مهمترین و تاثیرگزارترین روشهایی است که میتواند در فروش یک محصول تاثیرات قابل توجهی داشته باشد. بنابراین یکی از مهارتهای لازم یک بازاریاب این است که به شیوه ای با مشتریان خود ارتباط برقرار کند. که در نهایت، با استناد و اعتماد به حرفهای او، علاقه مند و مشتاق خرید محصول شوند.
- ارائه امتیاز و جایزه به مشتریان: هر کارخانه یا صنایع غذایی توسعه یافتهای میداند که باید هر از چند گاهی، امتیازاتی مانند برگزاری قرعه کشیهای ماهانه، تخفیفها، ارائه محصولات تحت عنوان اشانتیون و غیره را برای مشتریان خود اعم از قدیم و جدید در نظر بگیرند. در واقع این شیوه، تکنیکی بسیار موثر در جذب مشتریان بیشتر می باشد
- بهرهگیری از روشهای نوین ارتباطی: در سالهای گذشته تنها راه ارتباطی با مشتری های یک محصول، تهیه بروشور و کاتالوگ بود اما امروزه با رشد بیشتر و گسترش فضاهای مجازی، امکان پیشرفت و توسعه برای هر نوع کسب و کاری به راحتی فراهم شده است. از این رو یک بازاریاب مواد غذایی میتواند به راحتی از طریق قرار دادن تبلیغات در فضای اینترنتی نظیر وب سایت، اینستاگرام و غیره محصولات خود را به راحتی تبلیغ و بازاریابی کند.
مرور دیگر روشهای موثر در این حرفه
- توضیحاتی بیشتر درباره مزایا، کیفیت و همچنین مواد به کار رفته در تولید محصول ارائه دهید؛
- یک ورژن رایگان از خدمات و تولیدات خود داشته باشید تا مشتریان بتوانند آن را امتحان کنند یا نزد خود داشته باشند. به این ترتیب، تبلیغات شما با مشتری همراه میشود؛
- از طریق فروشنده های محلی، محصولاتتان را تبلیغ کنید؛
- در هر شهر یا منطقه از نمایندگان بومی برخوردار باشید و با آنها همکاری های لازم را انجام دهید؛
- راه اندازی اپلیکیشنهای نوین؛
- در سایتهای تبلیغاتی، پیجهای پرمخاطب و در فضاهای مناسب در اینترنت، تبلیغ کنید؛
- از تکنیکهای بازاریابی آنلاین غافل نشوید.
موثرترین تکنیک بازاریابی مواد غذایی چیست؟
از جایی که مواد غذایی از محصولاتی محسوب میشوند که تا مدت زمان مشخصی قابلیت استفاده دارند، میتوان گفت بهترین روشهای بازاریابی در این زمینه، مخصوصا در حال حاضر، این موضوع است که درابتدا بازار محصولاتتان و همچنین افرادی که تولیداتی شبیه به کسب و کار شما دارند را با دقت بررسی کنید. و سپس متناسب با آگاهیهای به دست آمده یک برنامه ریزی دقیق و کاربردی تدوین و تنظیم کنید. در مرحله بعد برنامه خود را در با روش تبلیغات به روشهایی نظیر بازاریابی شبکهای، اجتماعی، مستقیم، دیجیتالی، برگزار کردن نمایشگاه، تبلیغ در رسانهها و تبلیغ به روشهای متعدد دیگر برنامه ریزی کنید. و به این صورت محصولات و خدماتتان را به مشتریان ارائه دهید.
یک بازاریاب در زمینه مواد غذایی چه مسئولیتهایی بر عهده دارد؟
وظایف بازاریابی مواد غذایی ، با توجه به شرکت یا کارخانهای که در آن فعالیت میکنند، متفاوت است اما با این حال، تمامی بازاریابان مواد غذایی تقریبا دارای مسئولیتهای مشابهی هستند. در ادامه برخی از مهمترین آنها را توضیح خواهیم داد:
- تحلیل و ارزیابی بازار مواد غذایی مربوطه: از جمله مسئولیتهای مهم یک بازاریاب محصولات غذایی، بررسی و ارزیابی دقیق بازار محصولات مربوطه و همچنین شیوه فعالیت شرکتهای رقیب می باشد. در حقیقت، این روش باعث میشود که فرد بتواند یک برنامه مناسب برای عرضه محصولات خود تدوین و برنامه ریزی کند.
- آموزشهای لازم به افراد زیر نظر خود: یکی از وظایف بازاریابی مواد غذاییتهیه یک تیم بازاریابی حرفهای و قوی است. مدیر بازاریابی برای این منظور باید شرایطی را فراهم کرده که اشخاص تازه وارد، اصول و مهارتهای چگونگی فروش محصولاتشان را آموزش ببیند. این آموزشها هر چقدر که در راستای اهداف سازمان باشند، بهتر و موثرتر خواهند بود.
- بازرسی و ارزیابی سطح کیفیت محصولات: بازاریابی که در زمینه فروش مواد غذایی فعالیت دارد باید خودش ابتدا از کیفیت و مواد به کار رفته در محصولات، اطلاعات کافی داشته باشد. تا در مواجه با مشتری نیز بتواند تبلیغاتی موثر و مفید ارائه دهد.
از دیگر وظایف بازاریابی مواد غذایی :
- فروش محصولات مطابق قوانین و ضوابط داخلی شرکت های مربوطه؛
- استفاده از روشهای مدرن برای بالا بردن کیفیت فروش؛
- ارائه شیوه های مناسب و کاربردی برای جلب اعتماد مشتریان؛
- تسلط به نکات و اصول فروش؛
- داشتن برنامه ریزی و استراتژی های مناسب در مواجه با مشتریان.
برچسب ها:
استارباکس
اعطای نمایندگی
بابک بختیاری
بازاریابی
برندینگ
برندینگ رستوران
برندینگ شخصی
بستنی
بوم کسب و کار
تجهیزات فست فود
تکنولوژی
راه اندازی
راه اندازی رستوران
راه اندازی رستوران در ترکیه
راه اندازی رستوران سیار
راه اندازی سفره خانه سنتی
راه اندازی فست فود
راه اندازی فود کورت
راه اندازی قنادی
راه اندازی کافیشاپ فرنچایز
راه اندازی کسب و کار
رستوران داری
رستوران گیاهی
ساب وی
طراحی سایت رستوران
غذاهای ایرانی
غذای آسیایی
فرنچایز
فست فود
فست فود زنجیره ای
قرارداد
مدیریت رستوران
مواد اولیه
مواد اولیه فست فود
نمایندگی، فرنچایز
کارآفرین
کارآفرینی
کارافرینی
کار در منزل
کسب و کار
کسب و کار،راه اندازی کسب و کار
کسب و کار اینترنتی
کسب و کار بین المللی
کسب و کار تولیدی
کسب و کار کوچک