دلایل شکست رستوران ها چیست؟

صنعت رستوران و فست فود یکی از مشاغلی است که سالانه شاهد راه اندازی تعداد زیادی از آن ها در اطراف محل زندگی خود هستیم و همینطور از طرفی هم شاهد تعطیلی تعداد قابل توجهی از آن ها می باشیم . طبق آمار، درصدی از رستوران ها در سال اول فعالیتشان شکست را تجربه می کنند و برخی ازآنها نیز درطی پنج سال اول بسته می شوند این اعداد و ارقام بسیار قابل تامل است چرا که راه اندازی رستوران کار تقریبا پرهزینه ای است هزینه های قابل توجهی جهت خرید یا اجاره مکان و هم چنین خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی صرف می شود به همین دلیل بی جواب ماندن این سرمایه گذاری ناراحت کننده است . حتما دلایل زیادی وجود دارد بابت اینکه چرا از هر 10 رستوران در طول پنج سال اول ، فقط 2 رستوران به فعالیت خود ادامه می دهند و 8 رستوران دیگر شکست می خورند .

مدیریت رستوران

چرا بسیاری از رستوران‌ها به سرعت از بین می‌روند؟

دلایل متعددی وجود دارد که باعث می‌شود یک رستوران دراولین سال تأسیس خود شکست را تجربه کند.
در اینجا به متداول ترین دلایل شکست می پردازیم.

عدم حفظ مشتریان رستوران

مشتریان مهم ترین عنصر درموفقیت یا شکست کسب و کار رستوران هستند. بسیاری از رستوران‌ها به دلیل اینکه ارزشی برای ارائه ندارند نمی توانند مشتریان خود را حفظ کنند.

راه‌های مختلفی برای  حفظ مشتریان وجود دارد:

-به مشتریانتان امتیاز وفاداری بدهید.
-برای هر مبلغی که در رستوران شما هزینه می کنند امتیازی در نظربگیرید.
-خدمات و محصولات با بهترین کیفیت را اریه دهید.
با انجام این‌ کارها توسط رستوران‌ها، مشتریان تکراری افزایش پیدا می کند که این کارسبب می شود سود یک مجموعه را به طور تصاعدی افزایش یابد.

عدم توجه به کانسپت رستوران

محیط یک رستوران نقش مهمی در افزایش فروش رستوران دارد. یک محیط مناسب شامل مواردی چون موسیقی مناسب با فضای رستوران، غذای با کیفیت، موقعیت خوب مکانی رستوران، دکور همچنین سرویس دهی رستوران است.
مشتریان به دلیل اینکه هم وقت و هم پول خود را در محیط رستوران شما هزینه می کنند مهم است که یک تجربه‌ خوب وبه یادماندنی برای آن‌ها ایجاد کنید. به علاوه، سرمایه‌گذاری روی کارکنانی که خدمات با کیفیت به مشتری ارائه می‌دهند و تمام کارها را با نهایت دقت برای مشتری انجام می‌دهند مفید و تأثیرگذار است.

آموزش ضعیف کارکنان رستوران

درکسب و کارهایی چون رستورانداری ، نحوه برخورد کارکنان با مشتریان نقش بسیار مهمی دارد. برای اینکه رستوران‌ها بتوانند ادامه فعالیت داشته باشند، ارائه خدمات مناسب توسط آن‌ها یک امر ضروری و واجب است. در اکثر مواقع رستوران‌ها آموزش کارکنان خود را بی اهمیت می شمارند در صورتی که عدم توجه به این امرمی‌تواند کیفیت خدمات ارائه شده به مشتری را تحت تأثیر قراردهد و در نهایت باعث از دست دادن مشتریان شما شود.
آموزش کارکنان باید به صورت دوره ای برگزار شود و کارکنان جدید باید در مورد مشتریان و کیفیت خدمات رستوران آموزش ببینند.

مدیریت مالی اشتباه و عدم کنترل هزینه های اضافی

مدیریت رستوران

هزینه های جاری هررستوران شامل موارد مختلفی است. چنانچه مدیریت صحیحی بر روی درآمد و هزینه ها نباشد مشکلات مالی زیادی به بار خواهد آورد. بهتر است برای کنترل هزینه ها و پی بردن به هزینه های اضافی و مازاد برخی از هزینه ها به صورت روزانه ،هفتگی و نهایتا ماهانه بررسی شوند . بررسی منابع مالی و نحوه مدیریت آن ها باعث می شود شکاف های مالی را پیدا کرده و آنها را ازبین ببرید درغیراین صورت رستوران شما با شکست روبه رو خواهد بود.

موقعیت جغرافیایی بد رستوران

مکان مناسب برای موفقیت از مهم ترین مواردی است که باید به آن توجه کرد. رستوران هایی که از نظر مکانی بدون پیاده رو، دید کم و بدون پارکینگ هستند معمولا مورد پذیرش مشتریان نیستند. داشتن یک پیاده روی شلوغ در مقابل رستوران رابطه مستقیم با میزان درآمد یک رستوران دارد. پس زمانی که به دنبال مکان مناسبی برای رستوران خود هستید این موضوع را در نظر بگیرید.

تبلیغات ضعیف

همان‌طورکه رستوران‌های زنجیره‌ای به سرعت در حال بازگشایی هستند، تبلیغات و بازاریابی هم درجهت دیده شدن کسب وکار خود به کار می‌ برند. . البته رستوران‌های غیر زنجیره‌ای هم از تبلیغات استفاده می کنند. یک ترکیب کم‌هزینه از تبلیغات، ،برنامه فروش، رسانه‌های اجتماعی و روابط عمومی بالا می‌تواند شمارا به یک طرح بازاریابی که شامل ایجاد یک نام تجاری است نزدیک کند.

بازاریابی نادرست رستوران

درشرایط اقتصادی امروز که مشتریان با گزینه های زیادی برای انتخاب مواجه هستند، مهم ترین موضوع این است که در بعضی  نقاط متفاوت ازرقبایتان باشید. یک بازاریابی قوی برای یک رستوران تازه تاسیس اهمیت زیادی دارد. مهم است  که درهنگام کاهش هزینه ها ، بودجه بازاریابی خود را کم نکنید.  بر روی تیم بازاریابی که تجربه کار این کار را دارند سرمایه گذاری کنید و از فرصت های تبلیغاتی غافل نشوید.
بر فضاهای مختلفی که امروز برای بازاریابی رستورانها وجود دارند تمرکزداشته باشید. بازاریابی باید در جایی انجام شود که مشتریان شما در آن حضور دارند. پس اینستاگرام و سوشال مدیا را جدی بگیرید!

ارائه خدمات ضعیف به مشتری

مدیریت رستوران

مشتریان معمولا بعد ازیک تجربه خوب دوباره به رستوران شما برمیگردند وبا تبلیغات خود شما را به دوستانشان معرفی می کنند. خدمات منحصر بفرد در جذب مشتری نقش اساسی دارد. سیاست های سرویس دهی مناسب و با کیفیت به مشتری را درنظربگیرید و مطمئن شوید تیم تان نیزآنها را انجام می دهد.
حتما شکایت مشتریان ناراضی را در نظر بگیرید و در جهت رفع آن عمل کنید. بسیاری از مشتریان در صورت فراهم شدن زمانی برای گفتگو و طرح شکایت خود با صاحب یا مدیریت احساس رضایت می کنند.

عدم تجربه کافی مدیر رستوران

نداشتن دید درست از شغل رستوران داری برای افرادی که می خواهند به تازگی وارد این حرفه شوند دلیل اصلی شکست این افراد است. اگر تجربه و مهارت کافی در این حرفه و کسب وکار را ندارید با یک فرد با سابقه در این حوزه همکاری کنید تا نکات مهم برای موفقیت را بدست آورید.

یکی ازدلایل بسیارمهم برای شکست و تعطیلی رستوران‌ها ، مدیریت ضعیف موجودی است. بسیاری از افراد، درانجام مدیریت موجودی خود ضعیف هستند و نمی‌توانند هزینه‌های عمده را پوشش دهند. هزینه‌های بالای موجودی، به عنوان باری بر دوش رستورانها است و باعث ضرر زیادی می‌شود. رستوران‌ها به دلیل اینکه نمی‌توانند مواد اولیه و الزامات خود را پیگیری کنند در نهایت مبلغ بیشتری را خرج می‌کنند.

ضروری است که رستوران‌ها از یک سیستم مدیریت موجودی مناسب استفاده کنند که ازهدر رفتن پول کمک می‌کند. برای مدیریت موجودی و کنترل هزینه‌، نرم افزارهای زیادی وجود دارد که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.

برچسب ها:
استارباکس اعطای نمایندگی بابک بختیاری بازاریابی برندینگ برندینگ رستوران برندینگ شخصی بستنی بوم کسب و کار تجهیزات فست فود تکنولوژی راه اندازی راه اندازی رستوران راه اندازی رستوران در ترکیه راه اندازی رستوران سیار راه اندازی سفره خانه سنتی راه اندازی فست فود راه اندازی فود کورت راه اندازی قنادی راه اندازی کافیشاپ فرنچایز راه اندازی کسب و کار رستوران داری رستوران گیاهی ساب وی طراحی سایت رستوران غذاهای ایرانی غذای آسیایی فرنچایز فست فود فست فود زنجیره ای قرارداد مدیریت رستوران مواد اولیه مواد اولیه فست فود نمایندگی، فرنچایز کارآفرین کارآفرینی کارافرینی کار در منزل کسب و کار کسب و کار،راه اندازی کسب و کار کسب و کار اینترنتی کسب و کار بین المللی کسب و کار تولیدی کسب و کار کوچک