7 نکته قبل از راه اندازی کسب و کار

فرقی ندارد در کجای جهان یا در چه وضعیتی زندگی میکنید؛ قطعا اینترنت می‌تواند کمک کننده باشد تا خیلی از کارها را به سریع‌ترین و آسان ترین حالت ممکن انجام شوند و همچنین با راه اندازی کسب و کار اینترنتی کسب درآمد کنید.
اما آیا راه اندازی کسب و کار و تجارت آنلاین ساده است؟ واضح است که نه. چونکه هر مسیری سختی‌ها و مشکلات خود را دارد.

چگونه با چالش‌های راه اندازی کسب و کار اینترنتی رو‌به‌رو شویم؟

کسب و کار

ممکن است شما هم موافق باشید که مشاوره گرفتن از یک متخصص یا مشاور در قدم های مختلف راه اندازی کسب و کار اینترنتی چالش هارا آسان می کند و مسیر مارا هموارتر خواهد کرد.  اگر بدون گرفتن مشاوره وارد کسب و کار شوید ممکن است بخاطر نشتاختن مشتریانتان و بازار هدفتان باشد و سریع از دنیای کسب و کار خارج شوید.
بهتر است قبل از راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی، در مورد نیاز مشتریانتان تحقیق کنید و از تجربیات افراد با تجربه در این حوزه استفاده کنید.

نکات مهم قبل از راه اندازی کسب و کار اینترنتی

در ادامه بهترین نکاتی که مشاوران کسب و کارهای آنلاین به متقاضیان کسب و کار اینترنتی مطرح میکنند را برای شما بازگو می کنیم:

-ایده کسب و کار اینترنتی خود را بررسی کنید!

قبل از آنکه کار خود را شروع کنید، اطمینان حاصل کنید که ایده ای که دارید با نیازهای موجود در بازار تطبیق دارد. البته که این مسئله نمی‌تواند تضمین کند که کسب و کار شما حتما موفق میشود اما ریسک شکست خوردن ایده تان را خیلی کم میکند.

حالا که از اهمیت این موضوع باخبر شدید، نکات زیر را مد نظر داشته باشید:
صبور باشید؛ زیرا که در مسیر پیاده کردن ایده و بازاریابی آن حتما به مشکلاتی برخواهید خورد که اگر کنترلتان را از دست بدهید، قطعا به هیچ پیشرفتی حاصل نخواهد شد.
کسی نمی‌تواند اثر سرمایه و سرمایه گذاران را در پیشرفت یک کسب و کار را انکار کند. خوب است قبل از اجرایی کردن ایده تانم، حتما برآورد هزینه خوبی انجام دهید.
تلاش نکنید همه کارها را به تنهایی انجام دهید. در نظر بگیرید که افراد زیادی هستند که می‌توانید برای انجام برخی از کارها از آن ها کمک بگیرید.
قبل از اینکه ایده خود را به مرحله اجرا ببرید، تلاش کنید جلساتی با مشتریان بالقوه خود داشته باشید، با این کار شناخت درستی از نیازهای آن ها خواهید داشت.

-رقیب کسب و کار اینترنتی خود را بشناسید و دوست بدارید.

حتما با رقبای خود دیدار داشته باشید و خودتان را معرفی کنید. همچنین تلاش کنید تا رابطه خوبی را با آن‌‌ها داشته باشید. یک دوستی نزدیک شما را قادر می‌سازد تا در مواقعی که نیاز به کمک دارید، بتوانید روی کمک آن‌ها حساب نمایید.
شاید از نظر شما عجیب به نظر برسد اما مطمئنا با انجام چنین کاری، شما به یک شبکه از افراد پر نفوذ دسترسی پیدا خواهید کرد که در آینده قطعا می‌توانند قدم های مثبتی در راستای پیشبرد اهداف شما بردارند.

-بهانه نیاورید.

هر چند راه اندازی کسب و کار اینترنتی از دید شما یک کار خیلی هیجان انگیز ( و البته خفن) است، اما قطعا یکی از ترسناک‌ترین تصمیماتی خواهد بود که شما در دوران زندگی خود می‌گیرید؛ چرا که اگر اشتباهی مرتکب شوید، باید هزینه سنگینی را برای آن پرداخت کنید.
شاید همین ترس موجب شده تا بسیاری از افراد بیخیال آمال و آرزو‌های خود شده و کار کارمندی و خسته کننده را ترجیح دهند. مطمئنا افرادی در زندگی خود موفق خواهند بود که با کاری خود ایمان داشته و در راستای اهداف خود تلاش می‌کنند.
پس هیچ گاه اجازه ندهید تا حرف افراد و انرژی‌های منفی اطراف شما را از انجام کاری که از آن لذت می‌برید، باز دارد. شاید صحبت با یک مشاور بتواند شما را برای تصمیم گیری در شرایط حساس آماده سازد.

-خودتان را بشناسانید.

کسب و کار

این روزها همه در یک دهکده جهانی زندگی می‌کنیم. پس ابزارهای بسیاری در اختیار افراد قرار گرفته تا بتوانند با استفاده از آن‌ها، خودشان را معرفی کرده و شخصیت و تفکرات خود را در معرض مشاهده مشتریان احتمالی خود قرار دهند. اگر بتوانید اعتماد مشتریان خود را به دست آورید، همزمان تمایل آن‌ها را برای استفاده از محصول خود افزایش داده‌اید.
علاوه بر این، حضور شما در جمع‌های مرتبط با زمینه فعالیت کسب و کار اینترنتی‌تان، شانس دیدار با افراد جدیدی را به شما می‌دهد. هر چه افراد بیشتری با شما آشنا شوند، به همان مقدار مشتریان بیشتری محصول شما را خواهند شناخت.

-از تجربیات خود و دیگران استفاده کنید.

وقتی تصمیم به راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی کوچک می‌گیرید، باید با خودتان کنار بیایید که این کار می‌تواند بخش اعظمی از زمان و انرژی شما را بگیرد. اما این بدان معنا نیست که شما مجبور باشید با یک دست، چند هندوانه بلند کنید. کافیست مسئولیتی که بر عهده شماست یا حتی کاری که احساس می‌کنید عملکرد خوبی در آن دارید را به نحوه احسن انجام دهید.
شاید باورش در ابتدا آسان نباشد اما اگر این کار را انجام دهید، متوجه خواهید شد که مسیر موفقیت آسان‌تر از آن است که فکرش را می‌کردید. این هنر مدیریت شماست برای افزایش بازدهی خود و افرادی که با شما همکاری می‌کنند،‌برخی کارها مانند پشتیبانی مشتریان را برون سپاری (outsource) کنید.

-هزینه‌ها را کاهش دهید.

اگر یادتان باشد، کمی بالاتر گفتم که سعی نکنید کورکورانه وارد بازار شوید. یکی از کارهایی که دید گسترده‌ای نسبت به کسب و کاری که می‌خواهید شروع کنید به شما می‌دهد،‌ برآورد هزینه است. با کمک دوستان یا آشنایی که سابقه فعالیت در بازارهای مختلف را دارند،‌ مشورت کنید و بودجه‌ای که برای پیشروی پروژه به آن نیاز دارید را تخمین بزنید.
حال وقت آن است که اولویت بندی هزینه را در دستور کار خود قرار دهید و هزینه‌هایی که می‌توان از آن‌ها صرف نظر کرد را از لیست خود خارج کنید. با انجام این کار، قادر خواهید بود تا قیمت‌‌های رقابتی‌تری را روی محصول خود لحاظ کرده و رضایت مشتریان را جلب کنید.

-یک تیم تشکیل دهید.

منظور از تشکیل تیم، جمع کردن افرادی است که شما را در بخش‌های مختلف راه اندازی کسب و کار اینترنتی یاری می‌کنند. اما آیا فقط همین تعریف برای تیم کافیست؟
کارمندان نقشی اساسی در رسیدن تجارت شما به اهداف از پیش تعیین شده خواهند داشت. پس چه بهتر که افرادی که انتخاب می‌کنید علاوه بر استعداد و مهارت در انجام یک کار، ویژگی‌هایی از قبیل دقت، تعهد کاری و توانایی کار گروهی را داشته باشند؛ چرا که کوچک‌ترین نا هماهنگی در مراحل اولیه شروع یه تجارت الکترونیکی می‌تواند یک شکست بزرگ را در پی داشته باشد.
مشاوران کسب و کار همه بر این موضوع اجماع نظر دارند که یک محیط کار شاداب و دوستانه که افراد در آن درک متقابل خوبی از نیاز‌های یکدیگر دارند، یکی از ارکان موفقیت هر بیزینسی است.

 

برچسب ها:
استارباکس اعطای نمایندگی بابک بختیاری بازاریابی برندینگ برندینگ رستوران برندینگ شخصی بستنی بوم کسب و کار تجهیزات فست فود تکنولوژی راه اندازی راه اندازی رستوران راه اندازی رستوران در ترکیه راه اندازی رستوران سیار راه اندازی سفره خانه سنتی راه اندازی فست فود راه اندازی فود کورت راه اندازی قنادی راه اندازی کافیشاپ فرنچایز راه اندازی کسب و کار رستوران داری رستوران گیاهی ساب وی طراحی سایت رستوران غذاهای ایرانی غذای آسیایی فرنچایز فست فود فست فود زنجیره ای قرارداد مدیریت رستوران مواد اولیه مواد اولیه فست فود نمایندگی، فرنچایز کارآفرین کارآفرینی کارافرینی کار در منزل کسب و کار کسب و کار،راه اندازی کسب و کار کسب و کار اینترنتی کسب و کار بین المللی کسب و کار تولیدی کسب و کار کوچک